een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code CH08

Abruzzen: Piazza

Omgeving en ligging

In een van de mooiste hoekjes van de provincie Abruzzo, vlakbij de hoofdstad Pescara, bevindt zich deze bed and breakfast. In dit heerlijke huis op de heuvels vlakbij de Adriatische zee, verblijft u in kamers met airco en sateliet TV. U bent op het rustige platteland en toch slechts 4 km. van de Adriatische zee. 

Signora Luisa is de beheerster van deze B&B. Haar man Antonio is duiker en vaak weg naar zeeën over de hele wereld. Ze beschikt over 4 mooie kamers, elk met eigen badkamer, met zorg ingericht en uitgerust met airco en sateliet-TV. Het ontbijt gebruikt u in een mooie salon met boogplafonds. Luisa heeft een passie voor koken en dan speciaal de zuid-Italiaanse keuken (!!).

Bij de B&B worden in de zomer maanden regelmatig grill-avonden of wijnproeverijen georganiseerd. Luisa beschikt over allerlei toeristische informatie en geeft graag tips (vraag naar de speciale strandjes). Er wordt (gebrekkig) Engels gesproken. Een heerlijke B&B op een heerlijke plek.

Gemakkelijk te bezoeken: de levendige havenstad Pescara, De Adriatische zee- zandstranden op 4 km. De toppen van de bergen in het nationale park Majella. Boottocht naar de Tremiti-eilanden. Ook het stadje Atri is, met zijn wirwar van straatjes, steegjes en doorgangetjes, zeker een bezoek waard.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.