een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De ronde van Sicilie

Code: 32

12345
Reserveren >>

CATANIA - PIAZZA ARMERINA - AGRIGENTO - GOLF van CASTELLAMMARE - CEFALU

In deze fascinerende B&B-tour maakt u uitgebreid kennis met het imponerende Sicilië. U maakt een echte ronde niet alleen langs de kusten van Sicilië, maar trekt ook door het binnenland.
U verblijft op speciale plekken komt door adembenemende landschappen en zult met bijzondere mensen kennnismaken. De schoonheid van het eiland en de gastvrijheid van haar bewoners maken een diepe indruk. Sicilië is als haar bewoners: zuidelijk, afwisselend, gastvrij en speciaal.

De B&B-tour start in een fraai gerestaureerd herenhuis in een van de mooiste steden van Sicilië,  Catania. Van hieruit zijn schoonheden als Taormina, Siracusa, de vulkaan de Etna en de barok van Noto niet ver.

Wondermooie landschappen begeleiden u op uw rit naar uw volgende verblijf vlakbij
Piazza Armerina
in het hart van Sicilië. Cultuur en geschiedenis is hier alom. Hier proeft u de unieke sfeer van het binnenland van het eiland. Een landhuis met mooie uitzichten biedt u onderdak.

De Valle dei Tempi met haar Griekse tempels, de San Nicola kerk en het middeleeuwse klooster Santo Spirito zijn slechts enkele voorbeelden van het ongelooflijk aantal bezienswaardigheden rond de stad Agrigento aan de zuidkust waar uw volgende verblijf zich in het oude centrum bevindt.
De sfeer van de prachtige kustlijn van het zuiden met zijn diepblauwe zee, zijn stranden en rotspartijen is hier overal voelbaar.

Op weg naar de volgende etappeplaats kunt u kiezen uit de kustweg die u voert langs plaatsen als Marsala en Trapani. Of u neemt bij Castelvetrano de snelweg direct richting De golf van Castellammare.  Niet ver van deze prachtige inham in de Middellandse zee bevindt zich uw verblijf, een typische Baglio zoals hier de agriturismo´s met zwembad en restaurant heten. De stranden van de Golf van Castellammare zijn vlakbij, maar van hieruit kunt u ook een bezoek brengen aan de hoofdstad van Sicilië het eenmalige Palermo (1 uur). Ook de relatieve rust in de kleine dorpjes in het binnenland richting Roccamena en het beroemde Corleone is hier erg de moeite waard.

Uw laatste halteplaats bevindt zich weer richting Messina. Een verblijf in een fraai landhuis met prachtige uitzichten op zee in de wondermooie antieke stad Cefalu is hier uw onderkomen.

De afstanden in deze Tour:
Vliegveld Catania-B&B1: 45 min.
B&B1-B&B2: 1,5 uur
B&B2-B&B3: 2 uur
B&B3-B&B4: 2,5 uur
B&B4-B&B5: 2 uur
B&B5-vliegveld Catania: 2 uur.

Het is ook mogelijk deze Tour vanaf vliegveld Palermo te maken, de volgorde van accommodaties is dan: Golf van Castellammare (code PA47), Agrigento (code AG31), Piazza Armerina (code EN17), Catania (code CT111), Cefalu (code PA243).

De overnachtingen in deze tour zijn als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B5

10...........2..........2..........2.........2.........2

12...........3..........2..........2.........3.........2

15...........3..........3..........3.........3.........3

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Let op: in de maand augustus zijn alle Tours 10% duurder dan de prijzen die onderstaand vermeld staan.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen1.049,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.495,00Reserveren >>

Meer info >>

CT320SiciliŽ: Catania centrum

EN17SiciliŽ Enna-Piazza Armerina

AG31SiciliŽ Agrigento

PA47SiciliŽ: bij de golf van Castellammare

PA243SiciliŽ: Cefalý