een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De ronde van Sicilie 2

Code: 35

12345
Reserveren >>

In deze fascinerende bed and breakfast tour maakt u uitgebreid kennis met het imponerende Sicilië. U maakt een echte ronde, niet alleen langs de kusten van Sicilië, maar trekt ook door het binnenland. U verblijft op speciale plekken, komt door adembenemende landschappen, en zult met bijzonder mensen kennnismaken. De schoonheid van het eiland en de gastvrijheid van haar bewoners zullen diepe indruk op u maken. Sicilië is als haar bewoners: zuidelijk, afwisselend, gastvrij en speciaal.

De bed and breakfast tour start in een klein dorp, waar u aan één kant uitzicht heeft op de flanken van de vulkaan de Etna en aan de andere zijde de zee, vlakbij Catania. Van hieruit zijn schoonheden als Taormina, Siracusa, en de barok van Noto, vlakbij.

Wondermooie landschappen  begeleiden u op uw rit naar uw volgende verblijf vlakbij Piazza Armerina in het hart van Sicilië. Cultuur en geschiedenis is hier alom. Hier proeft u de unieke sfeer van het binnenland van het eiland.

De Valle dei Tempi, met zijn Griekse tempels, de San Nicola kerk en het middeleeuwse klooster Santo Spirito zijn slechts enkele voorbeelden van het ongelooflijk aantal bezienswaardigheden rond de stad Agrigento aan de zuidkust, waar uw volgende verblijf zich bevindt.
De sfeer van de prachtige kustlijn van het zuiden, met zijn diepblauwe zee, zijn stranden en rotspartijen, is hier overal voelbaar.

Op weg naar de volgende etappeplaats kunt u kiezen uit de kustweg, die u voert langs plaatsen als Marsala(desertwijn), en Trapani. Of u neemt bij Castelvetrano de snelweg direct richting De golf van Castellammare.  Niet ver van deze prachtige inham in de Middelandse zee bevindt zich uw verblijf. Van hieruit kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan de hoofdstad van Sicilië, het eenmalige Palermo. Een stad om zich aan te verslingeren. Het zuiden, de warmte, de barok, de zee, monumenten, kerken en de mensen; u dompelt zich hier onder in een warm Siciliaans bad. Ook de relatieve rust in de kleine dorpjes in het binnenland richting Roccamena en het beroemde Corleone, is hier erg de moeite waard.

Uw laatste halteplaats bevindt zich weer richting Messina, waar we de meer dan 3.000 meter hoge top van de Etna weerzien. In het binnenland, niet ver van het dorpje Sinagra vinden we een prachtige agriturismo, met zwembad natuurlijk, in een oase van rust. Een heerlijke manier om uw Ronde van Sicilië 2, perfect af te sluiten. Een tour om nooit te vergeten.

Mocht u willen kiezen voor een meer levendig besluit van deze tour, dan kunt u ook de tour De Ronde van Sicilie 1 boeken met als laatste halteplaats Cefalu. Een prachtige stad aan de kust, met alle bedrijvigheid van dien. Ga hiervoor naar Tour 20 De Ronde van Sicilie.

De overnachtingen in deze tour zijn als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B5

10...........2..........2..........2.........2.........2

12...........3..........2..........2.........3.........2

15...........3..........3..........3.........3.........3

17...........3..........4..........3.........4.........3

20...........4..........4..........4.........4.........4

Een langer verblijf is altijd mogelijk. Echter slechts op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.


 

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.649,00Reserveren >>

Meer info >>

CT111SiciliŽ Catania

EN17SiciliŽ Enna-Piazza Armerina

AG31SiciliŽ Agrigento

PA47SiciliŽ: bij de golf van Castellammare

ME45SiciliŽ , het hart van het Nebrodi park