een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Alle wegen leiden naar Rome

Code: 27

12345
Reserveren >>

AMELIA - CERVETERI - TIVOLI - ROME

Een B&B-tour die start in ’het groene hart van Italië’ het prachtige Umbrië. Van daaruit tourt u door een gebied van uitzonderlijke schoonheid richting de kust. Hier vindt u uw volgende verblijf in het magnifieke gebied rond de Etruskische stad van torens en palazzi Tarquinia. 

U neemt nu de reeds door de Romeinen aangelegde oude kustweg Aurelia richting het zuiden en vindt uw volgende verblijf niet ver van Rome. Een wijde boog om de ’eeuwige stad’, stelt u in staat ouw laatste locatie te bereiken in het buitenverblijf van de romeinse keizers, koningen en pausen: Tivoli.

U start deze prachtige B&B-tour vlakbij het Zuid-Umbrische schitterende middeleeuwse stadje Amelia. U bevindt zich hier in een gebied met een toverachtige bekoring. Een heuvellandschap met dichte eikenbossen en hier en daar een middeleeuws dorp. Wat naar het noorden zijn het mooie Todi en het schitterend boven op een rots gelegen Orvieto, dichtbij.

Dwars tussen de meren Lago di Bolsena en het Lago di Vico door langs de antieke stad Viterbo, tourt u nu richting de kust. U rijdt door het hart van het oude Etruskische rijk.
De Etrusken, het volk dat zo’n 3000 tot 2500 jaar geleden dit gedeelte van midden-Italië bevolkte, heeft haar stempel zodanig op deze streken gedrukt dat het tegenwoordig nog overal zichtbaar is.

Prachtige staaltjes van vakmanschap van dit oude volk vindt u niet ver van uw volgende verblijf bij een van de belangrijkste oud Etruskische opgravingen in Cerveteri. Ook de Etruskische necropoli (grafkelders) van Tarquinia zijn niet ver en misschien wel de mooiste ter wereld. De stranden bevinden zich dichtbij zodat een dagje relaxen geen probleem is.

Uw volgende doel was ook al het doel van Romeinse keizers, van koningen en pausen; het mytische Tivoli. Hier hadden (en hebben) de welgestelde inwoners van Rome hun buitenverblijven. De ongelooflijk uitgestrekte villa van Hadrianus en midden in de stad villa d’Este met haar honderden fontijnen getuigen hier nog van.

Natuurlijk mag de 'Eeuwige stad' Rome in deze Tour niet ontbreken, u sluit uw Tour dan ook af in een B&B in een roze landhuis in Rome. Een landhuis in de stad, met een tuin! Van hieruit zijn met de bus alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken.

Dat deze Tour wordt afgesloten met een verblijf in de stad Rome zelf is natuurlijk vanzelfsprekend, want ’alle wegen leiden naar Rome’. 

De afstanden in deze Tour:
Vliegveld Fiumicino-B&B1: 2 uur
B&B1-B&B2: 2 uur
B&B2-B&B3: 1,5 uur
B&B3-B&B4: 1 uur
B&B4-vliegveld Fiumicino: 30 minuten.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal..B&B1....B&B2....B&B3.....B&B4

10...........2..........3.........2.........3

12...........3..........3.........3.........3

14...........3..........4.........3.........4

16...........4..........4.........4.........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Let op: in de maand augustus zijn alle Tours 10% duurder dan de prijzen die onderstaand vermeld staan.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen1.049,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.415,00Reserveren >>
16 overnachtingen1.585,00Reserveren >>

Meer info >>

TR252Umbria: Zuid Amelia

RO102Lazio: Kust

RO05Roma Tivoli

RO114Rome De eeuwige stad