een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Venetie-Florence-Rome

Code: 13

12345
Reserveren >>

VENETIË- FLORENCE - ROME

Voor vele mensen is Italië het mooiste land van de wereld. Als dat zo is dan voert deze B&B-Tour u naar 3 van de mooiste steden van het mooiste land ter wereld: Venetië, Florence en Rome. Bij Venetië verblijft u buiten de stad op korte afstand van het centrum zodat u 's avonds heerlijk tot rust kunt komen. In Florence en Rome verblijft u in de stad.

Het romantische Venetië maakt een onuitwisbare indruk op elke bezoeker. De smalle straatjes, de vele kanalen en bruggen, het prachtige San Marco plein en talloze indrukwekkende gebouwen en kerken maken deze stad uniek. Florence is misschien wel de stad met de meeste kunstwerken van de hele wereld. De Dom, het prachtige Uffici museum, de Ponte Vecchio, het gehele historische centrum staat vol met prachtige gebouwen en kunstwerken en ondanks de vele bezoekers proeft u hier nog de sfeer van de middeleeuwen. Een verblijf in Rome, de stad der steden is een ervaring om nooit te vergeten. Hier zijn de attracties werkelijk te veel om op te noemen. Het Coloseum, het Pantheon, de Spaanse trappen, de Trevi fontein, de opgravingen van het Forum Romanum, de Sint-Pieter en het Vaticaan, de schoonheid houdt hier nooit op. Daarnaast vindt u in alle drie de steden natuurlijk, restaurants, winkeltjes en terrasjes in overvloed. 

Bij Venetie verblijft u in een fraai landhuis met ruime tuin op 15 minuten van het centrum. Uw onderkomen in Florence vindt u direct het centrum van de stad. In Rome wordt u verwelkomd in een buitenwijk niet ver van de grote ringweg en de Sint-Pieter vanwaar u met het openbaar vervoer gemakkelijk het centrum bereikt. Hier vindt u rust en kunt u 's avonds ook heerlijk dineren na een dagbezoek aan 'de stad der steden'.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 13,5 uur
B&B1-B&B2: 3,5 uur
B&B2-B&B3: 3,5 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3
9 ............3..........3..........3
12...........4..........4..........4
15...........5..........5..........5

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

 

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen792,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.049,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.295,00Reserveren >>

Meer info >>

VE24VenetiŽ: Elia

FI255Toscane Florence-centrum

RO114Rome De eeuwige stad