een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

SiciliŽ: Rond de Etna, onder de rook van de vulkaan

Code: 33

12345
Reserveren >>

CATANIA - PIAZZA ARMERINA - TAORMINA

B&B-tour door een van de mooiste gedeeltes van het eiland Sicilië waarin de imponerende meer dan 3.000 meter hoge top van de nog altijd actieve vulkaan De Etna, fungeert als een baken.
Of u nu in Catania bent, een dagtrip maakt naar Taormina, Enna of Siracusa, of u op het strand aan de oostkust of het strand aan de noordkust ligt, de Etna kijkt op u neer.

De B&B-tour start in een fraai gerestaureerd palazzo in een van de mooiste steden van Sicilië,  Catania. vele kustplaatsen met namen als AciCastello, AciReale en AciTrezza, zijn vlakbij.
Meer ten zuiden van Catania vindt u het unieke Siracusa, de barokhoofdstad Noto en tenslotte Ragusa. Op de flanken van de vulkaan vindt u dorpjes als Paterno en Nicolosi. De laatste uitbarstingen hebben de nodige toeristische infrastructuur halverwege de vulkaan vernield maar het is nog steeds de moeite waard een tocht naar boven te maken.

We vervolgen de B&B-tour door prachtige landschappen richting het binnenland om niet ver van Enna vlakbij Piazza Armerina onze volgende bestemming te vinden.
De stad van de mozaieken is de bijnaam van Piazza Armerina. Hier vindt u in Romeinse villa’s als Villa del Casale verschillende van de mooiste mozaieken ter wereld.
De stad Piazza Armerina zelf is een plaatje waar u heerlijk rond kunt zwerven door smalle straatjes tussen de mooie palazzi, en antieke kerken en kapellen en rust kunt vinden op terrassen op intieme pleintjes met fonteinen en standbeelden. De sfeer hier in het binnenland van Sicilië is zoals de mensen zijn, gastvrij en warm.

Naar keuze via kronkelende landwegen of via de gemakkelijke snelweg gaat u telkens omringd door het bijzondere Siciliaanse landschap op weg naar uw afsluitende bestemming.
Aan de oost-kust, aan de rand van het prachtige Taormina vindt u een B&B met fabelachtige uitzichten over Taormina, richting de zee en natuurlijk richting het middelpunt van onze Tour, de vulkaan De Etna.

Een waardige plek om deze heerlijke B&B-Tour af te sluiten, letterlijk en figuurlijk onder de rook van de vulkaan!

De afstanden in deze Tour:
Vliegveld Catania-B&B1: 45 min.
B&B1-B&B2: 1,5 uur
B&B2-B&B3: 3 uur
B&B3-vliegveld Catania: 2,5 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

9.............3..........3..........3

10...........3..........3..........4

12...........4..........4..........4

14...........5..........4..........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

(Mocht u met meer dan 2 personen reizen klik dit dan aan op het reserveringsformulier. De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 55,- per overnachting voor een 4-persoonskamer).

Onderstaande prijzen gelden het gehele jaar behalve voor die dagen uit uw Tour die in de maand augustus vallen.                                   Wenst u deze Tour te reserveren voor een periode met dagen die in augustus vallen, dan laat het systeem u nadat u op reserveren heeft geklikt, en voordat u definitief reserveert, automatisch de aangepaste totaalprijs van uw Tour zien.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen€840,00
10 overnachtingen€935,00
12 overnachtingen€1.120,00
14 overnachtingen€1.310,00

Meer info >>

CT320SiciliŽ: Catania centrum

EN17SiciliŽ Enna-Piazza Armerina

ME277SiciliŽ: Taormina