een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De Riviėra West en Oost

Code: 8

12345
Reserveren >>

BLOEMENRIVIËRA - LIGURIË- CINQUE TERRE

Deze bijzondere B&B-tour, voert u door de smalle landstrook die de zee scheidt van de bergen en de heuvels van de regio Ligurië. Deze strook is soms een paar kilometer breed en soms bijna niet bestaand, wanneer de bergen zich meer of minder steil in de Middelandse zee storten. De streek heet: de Riviëra. Ze bestaat uit twee gedeelten. Het eerste stuk van de Franse grens tot Genua, het tweede van Genua tot de golf van La Spezia. Uw B&B-tour voert u door beide gedeelten.

U start in een mooi verblijf in de oude havenstad Imperia, midden in de Riviëra di Ponente, de italiaanse naam van het westelijke gedeelte van deze streek. Imperia is bijzonder mooi gelegen. De oude borgo (zoals de Italianen hun op een heuveltop gelegen plaatsjes noemen) heeft geweldige uitzichten op zee. Een bijzonder vriendelijke stad die zich met haar vele palmbomen, haar pitoreske haven en haar schone stranden, nodigt uit tot relaxen. Hier nemen de mensen nog de tijd voor de schone dingen van het leven. Beroemde badplaatsen als Alassio en San Remo zijn vlakbij. Vergeet niet een dagje het achterland in te trekken, waar u versteld zult staan van de schoonheid en ongereptheid van de natuur.

De al door de Romeinen aangelegde kustweg Aurelia voert u met spectaculaire uitzichten over zee richting uw volgende B&B. Een villa in het hart van de Bloemenriviëra, op 100 meter hoogte, met prachtige uitzichten op zee. Een mooie tuin met klein zwembad, dichtbij de stranden van de Middenlandse zee, op een unieke plek.

Uw B&B-tour voert u nu richting het zuiden. U tourt langs een van de mooiste kusten van Italië. Stadjes als Rapallo en Portofino zijn niet voor niets trefpunten van de rijken der aarde. Aan het eind van uw rit treft u een heerlijke B&B met groot zwembad in de Ligurische heuvels aan. Van hieruit zijn o.a. de unieke dorpjes van het wereldwonder Cinque Terre dichtbij.
De Riviera B&B-tour is een heerlijke tour door een gebied dat uitzonderlijk gezegend is met schoonheid.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 13 uur
B&B1-B&B2: 1 uur
B&B2-B&B3: 2,5 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

9............3..........3..........3

12..........4..........4..........4

14..........5..........5..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Let op: in de maand augustus zijn alle Tours 10% duurder dan de prijzen die onderstaand vermeld staan.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen945,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.415,00Reserveren >>

Meer info >>

IM02Bloemenriviera: Brunella

SV141Bloemenriviera: Ferra

SP229Cinque Terre - Vara