een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De RiviŽra West en Oost

Code: 8

12345
Reserveren >>

BLOEMENRIVIËRA - LIGURIË- CINQUE TERRE

Deze bijzondere B&B-tour, voert u door de smalle landstrook die de zee scheidt van de bergen en de heuvels van de regio Ligurië. Deze strook is soms een paar kilometer breed en soms bijna niet bestaand, wanneer de bergen zich meer of minder steil in de Middelandse zee storten. De streek heet: de Riviëra. Ze bestaat uit twee gedeelten. Het eerste stuk van de Franse grens tot Genua, het tweede van Genua tot de golf van La Spezia. Uw B&B-tour voert u door beide gedeelten.

U start in een mooi verblijf in de oude havenstad Imperia, midden in de Riviëra di Ponente, de italiaanse naam van het westelijke gedeelte van deze streek. Imperia is bijzonder mooi gelegen. De oude borgo (zoals de Italianen hun op een heuveltop gelegen plaatsjes noemen) heeft geweldige uitzichten op zee. Een bijzonder vriendelijke stad die zich met haar vele palmbomen, haar pitoreske haven en haar schone stranden, leent tot relaxen. Hier nemen de mensen nog de tijd voor de schone dingen des levens. Beroemde badplaatsen als Alassio en San Remo zijn vlakbij. Vergeet niet een dagje het achterland in te trekken, waar u versteld zult staan van de schoonheid en ongereptheid van de natuur.

De al door de Romeinen aangelegde kustweg Aurelia voert u met spectaculaire uitzichten over zee richting uw volgende B&B. Zo’n 20 km boven Genua, treft u uw verblijf midden in de prachtige heuvels aan. Een wandelgebied bij uitstek, met schitterende middeleeuwse dorpen en burchten als hoogtepunten waar bovendien de zee en de palmen nooit veraf zijn. Een dagje Genua met zijn levendige haven en binnenstad, die een waar doolhof van steegjes is, mag natuurlijk niet ontbreken.

Uw B&B-tour voert u voort richting het zuiden. U tourt langs een van de mooiste kusten van Italië. Stadjes als Rapallo en Portofino zijn niet voor niets trefpunten van de rijken der aarde. Aan het eind van uw rit treft u een uniek onderkomen aan. U verblijft in een 18de eeuwse villa in de heuvels bij de golf van La Spezia. Van hieruit zijn o.a. de unieke dorpjes van het wereldwonder Cinque Terre niet ver.
De Riviera B&B-tour is een heerlijke tour door een gebied dat uitzonderlijk gezegend is met schoonheid.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 13 uur
B&B1-B&B2: 2 uur
B&B2-B&B3: 2 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

9...........3..........3..........3

12..........4..........4..........4

15..........5..........5..........5

18..........6..........6..........6

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen782,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
18 overnachtingen1.515,00Reserveren >>

Meer info >>

IM02Bloemenriviera: Brunella

GE34Ligurische heuvels-Genua

SP23Cinque Terre - La Spezia