een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Bloemenriviera en Toscane

Code: 11

12345
Reserveren >>

BLOEMENRIVIËRA - TOSCANE

Een onvergetelijk B&B-verblijf in 2 van de mooiste streken van Italië: de Bloemenriviera met palmbomen, heerlijke stranden, het beste klimaat van Italie en een prachtig binnenland, gecombineerd met Toscane vol romantisch rollende heuvels, cipressen, middeleeuwse dorpjes en de mooiste steden van het land. Een vakantie in het teken van relaxen maar met volop mogelijkheden tot het opsnuiven van kunst en cultuur. 

Uw B&B-verblijf start aan de Bloemenriviera in een villa op 100 meter boven zeenivo met werkelijk onvergetelijke uitzichten. U kunt relaxen op de terrassen en bij het (kleine) zwembad. De stranden, terrasjes, bars, restaurants en alle attracties van de kust zijn (via een aardige afdaling) te voet te bereiken. 

Uw verblijf in Toscane bevindt zich in de beroemde Chianti-streek omringd door wijnvelden en olijfboomgaarden in het midden tussen de bekende steden Florence en Siena. U verblijft in een fraaie kamer op een traditioneel wijnlandgoed waar wijn en olijfolie vervaardigt worden die u kunt proeven in de 'Cantina' wijnkelder. Vanuit uw kamer en vanuit de tuin heeft u mooie uitzichten over het omliggende landschap. Ook vanaf de ligbedden rond het zwembad is het uitzicht prachtig.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 13 uur
B&B1-B&B2: 4 uur.

In deze tour verblijft u 4, 5, 6 of 7 overnachtingen in zowel de B&B aan de Bloemenriviëra als die in Toscane. U kunt de tour natuurlijk starten op de locatie van uw keuze.

De overnachtingen in deze tour zijn als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

8.............4..........4

10...........5..........5

12...........6..........6

14...........7..........7

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

(Mocht u met meer dan 2 personen reizen klik dit dan aan op het reserveringsformulier. De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 55,- per overnachting voor een 4-persoonskamer).

Onderstaande prijzen gelden het gehele jaar behalve voor die dagen uit uw Tour die in de maand augustus vallen.                                   Wenst u deze Tour te reserveren voor een periode met dagen die in augustus vallen, dan laat het systeem u nadat u op reserveren heeft geklikt, en voordat u definitief reserveert, automatisch de aangepaste totaalprijs van uw Tour zien.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

8 overnachtingen€748,00
10 overnachtingen€935,00
12 overnachtingen€1.122,00
14 overnachtingen€1.309,00

Meer info >>

SV141Bloemenriviera: Ferra

SI206Landgoed Centraal Toscane