een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Van bergen en meren

Code: 5

12345
Reserveren >>

Een bed and breakfast tour die u laat genieten van het vele fraais en heerlijks dat de bergen en meren van Noord-Italië ons te bieden hebben.

Beginnend in het Aosta dal rondom omsloten door majestieuze bergtoppen. Vervolgens de sprookjesachtige sfeer van het Como-meer, om tenslotte te eindigen aan de boorden van het lieflijke Iseo meer. Vanuit de laatste twee lokaties is de hoofdstad van de Italiaanse design, Milaan, in een handomdraai bereikbaar.

Onze bed and breakfast tour start in de prachtige Aosta vallei met rondom de indrukwekkende Alpentoppen. Hier heeft de natuur een meesterwerk afgeleverd. Uw verblijf bevindt zich direct naast een ruisende bergstroom in een omgeving die rust uitsraalt.

Onze tour voert ons verder naar het prachtige Como-meer. Ook hier de bergen, die soms steil en soms langzaam aflopen in het meer. Een sprookjesachtige omgeving, natuurschoon in overvloed, maar ook cultuur, kunst en traditie op elke hoek.

Een korte rit langs de steden Milaan en Bergamo brengt ons op onze volgende bestemming, de boorden van het Iseo-meer. Wat minder bekend en wat kleiner dan het Como-meer, maar van een onovertroffen schoonheid, biedt het Iseo-meer natuurschoon, rust en een goede toeristische infra-structuur.

Zowel vanuit uw locatie aan het Como-meer als vanuit uw verblijf aan het Iseo-meer is de hoofdstad van mode en design, Milaan, gemakkelijk bereikbaar. Zwerf door de winkelstraten waar u alle topmerken op gebied van mode en design zult vinden; Milaan is een paradijs voor shoppers.  

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

 

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

7.............2..........3..........2

10...........3..........4..........3

12...........4..........4..........4

15...........5..........5..........5

17...........5..........6..........6

 

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

7 overnachtingen609,00Reserveren >>
10 overnachtingen859,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.029,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.259,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.395,00Reserveren >>

Meer info >>

AO64Vallei van Aosta: Bergstroom

CO68Como-meer: Regina

BG209Iseomeer: Elida