een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Gardameer-Toscane

Code: 14

12345
Reserveren >>

GARDAMEER Caprino - TOSCANE Chianti streek

Een onvergetelijk B&B-verblijf in 2 van de mooiste streken van Italië: het Gardameer, het grootste binnenmeer van Italië omzoomd door prachtige bergen, gecombineerd met Toscane, vol romantisch rollende heuvels, cipressen, middeleeuwse dorpjes en de mooiste steden van het land. Een vakantie in het teken van relaxen, maar met volop mogelijkheden tot het opsnuiven van kunst en cultuur.

Uw B&B-verblijf start bij een mooie intieme B&B met grote tuin en heerlijk zwembad op korte afstand van alle attracties van het Gardameer gelegen in een omgeving vol rust en natuurschoon. Uw verblijf in Toscane bevindt zich in de beroemde Chianti-streek omringd door wijnvelden en olijfboomgaarden in het midden tussen de beroemde steden Florence en Siena. U verblijft in een fraaie kamer op een traditioneel wijnlandgoed waar wijn en olijfolie vervaardigt wordt die u kunt proeven in de 'Cantina' wijnkelder. Vanuit uw kamer en vanuit de tuin heeft u mooie uitzichten over het omliggende landschap. Ook vanaf de ligbedden rond het zwembad is het uitzicht prachtig.

In deze tour verblijft u 5 of 7 overnachtingen in de B&B bij het Gardameer en in de B&B in Toscane. U kunt de tour starten op de locatie van uw keuze. Een langer of korter verblijf is vaak wel mogelijk, echter slechts op aanvraag. Klik daarvoor op 'contact'.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 12 uur
B&B1-B&B2: 3,5 uur.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen879,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.190,00Reserveren >>

Meer info >>

VR192Gardameer: Caprino

SI206Landgoed Centraal Toscane