een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

UmbriŽ, het groene hart van ItaliŽ

Code: 28

12345
Reserveren >>

Lang werd Umbrië gezien als het vriendelijke zusje van Toscane, maar inmiddels is de regio uit de schaduw van haar beroemde buurvrouw getreden. Umbrië heeft u veel te bieden, uitgestrekte vlakten, ruige berggebieden, maar ook schilderachtige heuvels met op hun toppen vaak de vele prachtige middeleeuwse dorpjes en stadjes. Op het platteland, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan, vindt u nog het echte Italië.

Deze heerlijke bed and breakfast tour start vlakbij de hoofdstad van Umbrië; Perugia. Uw verblijf, een agriturismo op een heuvel met panoramisch uitzicht, ligt ideaal om kennis te maken met de prachtige steden Perugia en het Assisi van Sint Franciscus. Richting het noorden zijn de steden Citta di Castello en het geweldige Gubbio niet ver, terwijl het Trassimeense meer met haar prachtige omgeving zich op een steenworp afstand bevindt.

Ons tweede verblijf bevindt zich iets zuidelijker, vlakbij het spectaculair gelegen dorp Amela. Van hieruit is misschien wel het mooiste stadje van Umbrië, Spoleto, te bezoeken. Hier vinden we de fraaiste middeleeuwse paleizen en kerken vlak naast Romeinse overblijfselen. Het heuvellandschap, met dichte eikenbossen biedt hier een toverachtige bekoring.

We touren verder naar onze volgende halteplaats in de Zuid-West hoek van Umbrië. De omgeving van Orvieto is al even mooi. Van  hieruit ligt het deze romatische stad met een overvloed aan monumenten, prachtige gebouwen en kerken, en met een van de mooiste Italiaanse kathedralen, haar Duomo, binnen handbereik. De directe omgeving van uw verblijf met op korte afstand de top van Monte Amiata heeft een overweldigende natuur.

Voor onze volgende halteplaats gaan we weer wat naar het noorden. De omgeving van het betoverende stadje Castiglione del Lago is dit keer ons thuisdomein. We bevinden ons nu vlakbij Chiusi, een van de oude Etruskische steden. In deze omgeving vinden we dan ook oude grafkelders, soms zomaar gemarkeerd met een onooglijk bordje, langs de rand van de weg. Het beroemde museum in de oude bovenstad, verhaalt op spectaculaire wijze van dit verleden. Aan het einde van onze tour is het Trassimeense meer, met haar melancholieke schoonheid opnieuw weer vlakbij. Deze bed and breakfast tour biedt een kennismaking met de regio Umbrië om nooit te vergeten.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........2..........3..........2.........3

12...........3..........3..........3.........3

15...........3..........4..........4.........4

17...........4..........5..........4.........4

20...........5..........5..........5.........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

 

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.649,00Reserveren >>

Meer info >>

PG155Agriturismo Assisi-Perugia

TR252Umbria-zuid: Mara

TR146Driehoek Toscane-UmbriŽ-Lazio

PG131UmbriŽ-Toscane:Trasimeno