een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De ronde van het Westen

Code: 5

12345
Reserveren >>

AOSTA vallei - BLOEMENRIVIËRA - LIGURIË- LAGO MAGGIORE

Een heerlijke B&B-tour waarin u kennis maakt met het vele moois dat het noord-westen van Italië u te bieden heeft. U start tussen het hooggebergte in de Aosta-vallei, om vervolgens via een prachtige tocht af te dalen richting de palmen en stranden van de Riviëra. Na genoten te hebben van deze speciale kustsfeer, verblijft u vlak boven Genua in het bijzonder mooie, romantische landschap van het binnenland. Deze B&B-tour wordt besloten met een verblijf aan het prachtige meer, Lago Maggiore. Achtereenvolgens bergen, strand en palmen, romantische heuvels en een sprookjesmeer, een heerlijke B&B-tour.

De tour start in het uiterste Noord-westen van Italië in het lieflijke Aosta-dal, waar u verblijft tussen de machtige Alpentoppen. De natuur heeft hier een meesterwerk afgeleverd. De sfeer in de hele regio Aosta is speciaal. Hier bevindt u zich in de driehoek Italië-Frankrijk-Zwitserland en invloeden van alle drie de landen zijn hier dan ook voelbaar. Het imposante nationale park van de Gran-Paradiso met zijn bijna 4.000 meter hoge toppen is naast de deur.

Een werkelijk prachtige tocht voert u naar het zuiden, naar het hart van de Italiaanse Riviëra die zich uit strekt van de Franse grens tot aan Genua. Het is een smalle landstrook tussen de kust en de bergen in. Soms is de strook enkele kilometers, soms slechts enkele meters breed. De streek heeft een microklimaat, dat maakt dat de temperatuur altijd mild blijft; in de winter niet koud in de zomer niet bloedheet, eigenlijk het hele jaar door aangenaam. Hier treft men naast de fraaie stranden, dan ook palmbomen in overvloed aan. Uw verblijf hier staat in het teken van relaxen, zowel aan de kust als in het adembenemend mooie binnenland met zijn antieke ’borgo’s (honderden jaren oude dorpjes) gebouwd op de flanken en toppen van de Ligurische heuvels.

De fraaie kustweg, die al door de Romeinen werd aangelegd onder de naam Aurelia, voert u naar uw volgende bestemming, een prachtig verblijf in golvende, romantische, Ligurische heuvels. Een wandelgebied met schitterende middeleeuwse burchten en dorpen als hoogtepunten, waar bovendien de zee en de palmen en natuurlijk de havenstad Genua nooit ver zijn.

Uw laatste verblijf in deze tour bevindt zich aan de boorden van het betoverende Lago Maggiore. Hier maakt u kennis met de onvergetelijke schoonheid die de omgeving van de Noord-Italiaanse binnenmeren te bieden heeft. Sprookjesmeren omringd door heuvels en majestueuze bergtoppen. Vergeet niet hier een boottochtje naar de Borromeense eilanden te maken. Vanuit uw verblijf is ook het wat kleinere maar prachtige Orta-meer vlakbij. De rit er naar toe voert u door ongekende natuurschoon en is dan ook een belevenis op zich. Een werkelijk heerlijke tour.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 11 uur
B&B1-B&B2: 4 uur
B&B2-B&B3: 2 uur
B&B3-B&B4: 2,5 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........2..........3.........2..........3

12...........3..........3.........3..........3

16...........4..........4.........4..........4

20...........5..........5.........5..........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen879,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
16 overnachtingen1.359,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.679,00Reserveren >>

Meer info >>

AO38Vallei van Aosta: Podere

IM02Bloemenriviera: Brunella

GE34Ligurische heuvels-Genua

VB238Lago Maggiore: Leopardi