een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De ronde van het Westen

Code: 5

12345
Reserveren >>

AOSTA vallei - BLOEMENRIVIËRA - LIGURIË- LAGO MAGGIORE

Een heerlijke B&B-tour waarin u kennis maakt met het vele moois dat het noord-westen van Italië u te bieden heeft. U start tussen het hooggebergte in de Aosta-vallei, om vervolgens via een prachtige tocht af te dalen richting de palmen en stranden van de Riviëra. Na genoten te hebben van deze speciale kustsfeer, verblijft u vlak boven Genua in het bijzonder mooie, romantische landschap van het binnenland. Deze B&B-tour wordt besloten met een verblijf aan het prachtige meer, Lago Maggiore. Achtereenvolgens bergen, strand en palmen, romantische heuvels en een sprookjesmeer, een heerlijke B&B-tour.

De tour start in het uiterste Noord-westen van Italië op een kwaliteits B&B met eigen complete spa, in het lieflijke Aosta-dal, waar u verblijft tussen de machtige Alpentoppen. De natuur heeft hier een meesterwerk afgeleverd. De sfeer in de hele regio Aosta is speciaal. Hier bevindt u zich in de driehoek Italië-Frankrijk-Zwitserland en invloeden van alle drie de landen zijn hier dan ook voelbaar. Het imposante nationale park van de Gran-Paradiso met zijn bijna 4.000 meter hoge toppen is naast de deur.

Een werkelijk prachtige tocht voert u naar het zuiden, naar het hart van de Italiaanse Riviëra die zich uit strekt van de Franse grens tot aan Genua. Het is een smalle landstrook tussen de kust en de bergen in. Soms is de strook enkele kilometers, soms slechts enkele meters breed. De streek heeft een microklimaat, dat maakt dat de temperatuur altijd mild blijft; in de winter niet koud in de zomer niet bloedheet, eigenlijk het hele jaar door aangenaam. Hier treft men naast de fraaie stranden, dan ook palmbomen in overvloed aan. Uw verblijf hier staat in het teken van relaxen, zowel aan de kust als in het adembenemend mooie binnenland met zijn antieke ’borgo’s (honderden jaren oude dorpjes) gebouwd op de flanken en toppen van de Ligurische heuvels.

De fraaie kustweg, die al door de Romeinen werd aangelegd onder de naam Aurelia, voert u naar uw volgende bestemming, een prachtig verblijf in golvende, romantische, Monferrato streek in Piëmonte. Een wandelgebied met wijngaarden, schitterende middeleeuwse burchten en dorpen als achtergrond.

Uw laatste verblijf in deze tour bevindt zich aan de boorden van het betoverende Lago Maggiore. Hier maakt u kennis met de onvergetelijke schoonheid die de omgeving van de Noord-Italiaanse binnenmeren te bieden heeft. Sprookjesmeren omringd door heuvels en majestueuze bergtoppen. Vergeet niet hier een boottochtje naar de Borromeense eilanden te maken. Een werkelijk heerlijke tour.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 11 uur
B&B1-B&B2: 4 uur
B&B2-B&B3: 2 uur
B&B3-B&B4: 2,5 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........2..........3.........2..........3

12...........3..........3.........3..........3

14...........4..........3.........4..........3

16...........4..........4.........4..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen1.049,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.415,00Reserveren >>
16 overnachtingen1.585,00Reserveren >>

Meer info >>

AO64Vallei van Aosta: Bergstroom

SV141Bloemenriviera: Ferra

AT196Piemonte: Monferrato

VB212Lago Maggiore: Luna