een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Van Meren en Gondels

Code: 7

12345
Reserveren >>

ISEOMEER - GARDAMEER - VENETIË

Een fascinerende tour, langs enkele van de mooiste Noord-Italiaanse binnenmeren als het romantische Iseomeer en het onvergetelijke Garda-meer. Daar bovenop komt het sluitstuk van de tour; het onovertroffen Venetië.

Iseomeer, Garda-meer en Venetië in één tour, combineert schoonheid, romantiek, geschiedenis, kunst en cultuur op een wel heel unieke wijze.

Uw eerste verblijf in deze B&B-tour brengt u naar een heerlijke B&B met zwembad dichtbij het betoverende Iseomeer. Hier maakt u gelijk kennis met de onvergetelijke schoonheid die de omgeving van de Noord-Italiaanse binnenmeren te bieden heeft. Sprookjesmeren omringd door heuvels en majestueuze bergtoppen. Het nog wat onbekendere Iseomeer biedt rust en schoonheid in een betoverende omgeving.

De volgende etappe van uw tour brengt u naar uw verblijf aan het Gardameer. Bekend om zijn unieke vergezichten, kunt u in de omgeving van het meer uw hart ophalen. Naast dorpjes op de flanken van de heuvels en bergen, die nog een oase van rust vormen, vindt u hier kunst, cultuur en schoonheid op iedere hoek. Flaneer boulevards en een toeristische infrastuctuur op hoog nivo geven u verder alle mogelijkheden.U verblijft bij een B&B in een landhuis met groot zwembad.

Uw laatste verblijfplaats vindt u op een rustige plek en toch op slechts 20 minuten van het centrum van het onovertroffen Venetië. Deze romantische stad op het water is waarlijk uniek. De combinatie van Italiaanse charme, geschiedenis, cultuur en kunst die u hier aantreft, zullen een diepe indruk op u maken. Venetië is gebouwd om te bekoren.

Iseomeer, Garda-meer en Venetië: een fascinerend mooie B&B-tour.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 12 uur
B&B1-B&B2: 2 uur
B&B2-B&B3: 2,5 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

9.............3..........3..........3

12...........4..........4..........4

14...........5..........5..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen945,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.415,00Reserveren >>

Meer info >>

BG266Iseomeer Zwembad

VR192Gardameer: Caprino

VE300Venetie: Marcello