een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Toscaanse droomlandschappen

Code: 21

12345
Reserveren >>

MONTECATINI MONSUMMANO - CHIANTI streek - Grens UMBRIE/TOSCANE - MAREMMA

Een B&B-tour waarin u slechts omgeven wordt door schoonheid. U reist door de droomlandschappen van de regio Toscane, waar de tijd sinds de middeleeuwen stil gestaan lijkt te hebben. Deze tour biedt u de mogelijkheid alle bekende en beroemde Toscaanse plekken en steden te bezoeken, maar telkens kunt u ’s avonds terugkeren naar uw eigen paradijsje in Toscane.

De B&B-tour begint op een werkelijk unieke plek tussen de bekende plaatsen Lucca en Pistoia in. In dit heuvellandschap met de Apuaanse Alpen op de achtergrond verblijft u in een oude ‘borgo’, zoals de Italianen hun kleine dorpjes op heuveltoppen noemen. Van hieruit zijn steden als Pisa, Lucca, en Florence in korte tijd bereikbaar.

Vervolgens trekt u verder naar het zuiden waar u midden in de beroemde Chianti-regio, tussen Florence en Siena, uw volgende verblijf aantreft. Het wijnlandgoed waar u verblijft bevindt zich in een gebied van golvende heuvels met cipressen, pijnbomen en wijngaarden. Toscane op haar mooist.

De accommodatie die ons daarna verwelkomt ligt op de grens van Toscane en Umbrië dichtbij het Trasimeense meer verblijft u in een kwaliteits B&B in een prachtig gerenoveerd landhuis met mooie uitzichten.

U sluit uw B&B-Tour af in een van mooiste gedeelten van heel Toscane: de Maremma. Signor Patrick en signora Cristiania verwelkomen u op hun landgoed in hun fraai gerestaureerde landhuis.

GENIETEN met hoofdletters is het motto van deze B&B-tour.

De afstanden van deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 14 uur
Vliegveld Pisa-B&B1: 1 uur
B/B1-B&B2: 1,5 uur
B&B2-B&B3: 1,5 uur
B&B3-B&B4: 2 uur
B&B4-vliegveld Pia: 2 uur.

In deze tour worden de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........3..........2.........3..........2

12...........3..........3.........3..........3

14...........4..........3.........4..........3

16...........4..........4.........4..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

(Mocht u met meer dan 2 personen reizen klik dit dan aan op het reserveringsformulier. De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 55,- per overnachting voor een 4-persoonskamer).

Onderstaande prijzen gelden het gehele jaar behalve voor die dagen uit uw Tour die in de maand augustus vallen.                                   Wenst u deze Tour te reserveren voor een periode met dagen die in augustus vallen, dan laat het systeem u nadat u op reserveren heeft geklikt, en voordat u definitief reserveert, automatisch de aangepaste totaalprijs van uw Tour zien.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen€950,00
12 overnachtingen€1.140,00
14 overnachtingen€1.330,00
16 overnachtingen€1.520,00

Meer info >>

PT28Toscane Montecatini

SI206Landgoed Centraal Toscane

PG312UmbriŽ: Passignano

GR98Toscane: Maremma