een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

LagoMaggiore-Toscane-Gardameer

Code: 10

12345
Reserveren >>

LAGO MAGGIORE - TOSCANE - GARDAMEER

Een romantische B&B-tour waarin u verblijft bij 2 van de mooiste binnenmeren van Italie en daarnaast gast bent in de golvende Toscaanse heuvels in het hart van de beroemde Chianti-streek tussen Florence en Siena. U leert niet alleen deze 3 mooie streken kennen maar verblijft ook in 3 zeer verschillende B&B-accommodaties.

Aan het Lago Maggiore verblijft u in een B&B met de sfeer van een klein hotel op 50 meter van het meer. In Toscane is uw verblijf gevestigd in een middeleeuws landhuis op een wijnlandgoed in de heuvels tussen Florence en Siena en aan het Gardameer tenslotte verblijft u in een mooi landhuis. Zowel in Toscane als bij het Gardameer beschikt u over een heerlijk zwembad.

Uw Tour start aan het Lago Maggiore op de grens met Zwitserland. Dit prachtige meer compleet met eiland in het midden, biedt alles wat de B&B-reiziger kan wensen. Natuurschoon met de imposante bergtoppen die het meer omringen, wandelgebieden, talrijke stadjes en dorpen met middeleeuwse kernen maar ook terrasjes, restaurants en leuke winkeltjes.

Uw B&B-Tour brengt u na al dit fraais naar een van de mooiste gebieden van heel Europa het onvolprezen Toscane, waar u verblijft op een enorm wijnlandgoed compleet met zwembad, tussen de wijn- en olijfboomgaarden in het hart van de Chiantistreek, centraal tussen de beroemde steden Florence en Siena.

Om uw B&B-Tour af te sluiten reist u weer naar het noorden waar uw laatste onderkomen gevestigd is in een mooi landhuis met tuin in de heuvels aan de oevers van het Gardameer. Hier wordt u welkom geheten in een rustige omgeving op korte afstand van alle vertier en schoonheid die het Gardameer u te bieden heeft. Een B&B in een landhuis met heerlijk zwembad. 

De B&B-Tour Lago Maggiore-Toscane-Garda meer stelt u in staat om in korte tijd kennis te maken met 3 van de mooiste en meest populaire streken van Italië, terwijl u op alle drie de locaties verblijft in kwalitatief zeer mooie B&B's dichtbij alle attracties maar toch omgeven door rust en schoonheid. 

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 11 uur
B&B1-B&B2: 4,5 uur
B&B2-B&B3; 4 uur.

De overnachtingen in deze tour zijn als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

9.............3..........3..........3

11...........3..........4..........4

12...........4..........4..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen945,00Reserveren >>
11 overnachtingen1.139,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>

Meer info >>

VB212Lago Maggiore: Luna

SI206Landgoed Centraal Toscane

VR192Gardameer: Caprino