een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

LagoMaggiore-Toscane-Gardameer

Code: 10

12345
Reserveren >>

LAGO MAGGIORE - TOSCANE - GARDAMEER

Een romantische B&B-tour waarin u verblijft bij 2 van de mooiste binnenmeren van Italie en daarnaast gast bent in de golvende Toscaanse heuvels in het hart van de beroemde Chianti-streek tussen Florence en Siena. U leert niet alleen deze 3 mooie streken kennen maar verblijft ook in 3 zeer verschillende B&B-accommodaties. Aan het Lago Maggiore verblijft u in een B&B met de sfeer van een klein hotel op loopafstand het meer. In Toscane is uw verblijf gevestigd in een middeleeuws landhuis op een wijnlandgoed in de heuvels tussne Florence en Siena. Aan het Gardameer tenslotte verblijft u in een mooi familiehuis met huiselijke sfeer.

Uw Tour start aan het Lago Maggiore op de grens met Zwitserland. Dit prachtige meer compleet met eiland in het midden, biedt alles wat de B&B-reiziger kan wensen. Natuurschoon met de imposante bergtoppen die het meer omringen, wandelgebieden, talrijke stadjes en dorpen met middeleeuwse kernen maar ook terrasjes, restaurants en leuke winkeltjes.

Uw B&B-Tour brengt u na al dit fraais naar een van de mooiste gebieden van heel Europa het onvolprezen Toscane, waar u verblijft op een agriturismo compleet met zwembad, tussen de wijn- en olijfboomgaarden in het hart van de Chiantistreek in het midden tussen de beroemde steden Florence en Siena.

Om uw B&B-Tour af te sluiten reist u weer naar het noorden waar uw laatste onderkomen gevestigd is in een mooi landhuis met tuin in de heuvels aan de oevers van het Gardameer. Hier warm welkom geheten in een rustige omgeving op korte afstand van alle vertier en schoonheid die het Gardameer u te bieden heeft. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht op het meer. 

De B&B-Tour Lago Maggiore-Toscane-Garda meer stelt u in staat om in korte tijd kennis te maken met 3 van de mooiste en meest populaire streken van Italië, terwijl u op alle drie de locaties verblijft in kwalitatief zeer mooie B&B's dichtbij alle attracties maar toch omgeven door rust en schoonheid. 

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 11 uur
B&B1-B&B2: 4,5 uur
B&B2-B&B3; 4 uur.

De overnachtingen in deze tour zijn als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

10...........3..........4..........3

12...........4..........4..........4

14...........5..........5..........5

Een langer verblijf is altijd mogelijk. Echter slechts op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen886,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.048,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.285,00Reserveren >>

Meer info >>

VB212Lago Maggiore: Luna

SI206Landgoed Centraal Toscane

BS183Gardameer: Collina