een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Bloemenriviera-5 Terre-Lago Maggiore

Code: 11

12345
Reserveren >>

Voor ieder die van schoonheid houdt is dit een B&B-Tour om van te watertanden. De pracht van de kust van de Bloemenriviera met haar palmenstranden, diep blauwe zee en middeleeuwse stadjes op heuveltoppen, gecombineerd met het wereldwonder van de Cinque Terre, deze vrijwel in de zee gebouwde dorpjes zijn van een unieke schoonheid en laten op iedere bezoeker een diepe indruk na. Het Lago Maggiore tenslotte biedt de traditionele schoonheid van een prachtig meer compleet met eiland in het midden, omringt door de machtige bergtoppen van de Alpen.

Dichtbij deze 3 unieke plekken verblijft u in 3 mooie en comfortabele B&B's, elk met een familiare sfeer en bijzonder vriendelijke eigenaren.

Uw eerste verblijf is gevestigd in een mooie villa met tuin, en beschikt over een klein zwembad en terrassen met uitzicht over de zee. Het ontbijt gebruikt u in een salon met wederom een prachtig uizicht over zee. Via een fraai (stijgend en dalend) wandelpad kunt u direct naar de stranden lopen. 

Uw tweede halteplaats vindt u in een fraaie oude villa in de heuvels even buiten de havenstad La Spezia. Van hieruit is het treinstation met de trein naar de Cinque Terre gemakkelijk te bereiken. Een mooie rit voert u naar de laatste B&B in uw Tour aan het Lago Maggiore. Een stijlvol verblijf met prachtig uitzicht, direct aan het meer. Een waardige plek om in stijl deze bijzondere B&B-Tour af te sluiten.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

9.............3..........3..........3

12...........4..........4..........4

15...........5..........5..........5

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen. Een langer of korter verblijf is vaak mogelijk, doch slechts op aanvraag.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen785,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.029,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.245,00Reserveren >>

Meer info >>

SV141Bloemenrivièra: Ferra

SP23Cinque Terre - La Spezia

VB212Lago Maggiore: Luna