een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De Marken: het best bewaarde geheim van Italie

Code: 26

12345
Reserveren >>

SAN COSTANZO - ASCOLI - PORTO RECANATI

Het best bewaarde geheim van Italië, zo wordt de regio de Marken ook wel genoemd. De Marken heeft alles: een kustlijn met prachtige zandstranden en rotskusten, heerlijk golvende heuvels met verborgen middeleeuwse dorpjes en stadjes, natuurparken, en de machtige bergtoppen van de Monti Sibilini waar u in de winter skigebieden treft. In vele delen van de Marken treft u nog het authentieke eenvoudige Italië aan waar het levensritme nog het zelfde is als dat van onze grootouders en over-grootouders.

Om deze regio goed te leren kennen verblijft u in 3 mooie B&B's, gelegen in het noorden, zuiden en midden van de regio. Elk verschillend maar met 1 ding gemeen: de hartelijkheid en vriendelijkheid van de eigenaren. U verblijft steeds op korte afstand van zee maar de accommodaties zijn zo gekozen dat u gemakkelijk de aantrekkelijkheden van het sprookjesachtige binnenland kunt bereiken. 

Uw eerste verblijf bevindt zich in het noorden van De Marken, bij San Costanzo in de golvende heuvels op korte afstand van de kust en de stranden van Fano, Marotta en Senegallia. Deze erg mooie agriturismo ligt op een prachtige plek met fraaie uitzichten en is gevestigd in een prachtig gerestaureerd 18e eeuws landhuis.

Uw B&B-Tour voert u daarna naar het zuiden van De Marken, met steeds de Adriatische zee op korte afstand verblijft u in een romantische Agriturismo in het betoverende landschap niet ver ten noorden van de kunststad Ascoli Piceno. Ook hier staat een ruim zwembad ter beschikking en kunt u zelfs genieten van heerlijke streekgerechten in het eigen knusse restaurantje. De familie Lilla, die hier al generaties een landbouwbedrijf runt is trots op hun streek en laat u dan ook graag met oma Martina voorop kennismaken met het echte landleven.   

Uw laatste halteplaats bevindt zich vlakbij zee op 10 minuten van de prachtige zandstranden verblijft u in een romantische land-villa omgeven door een grote tuin bij de bekende badplaats Porto Recanati. Een verblijf in het teken van rust en vermaak.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 14,5 uur
Vliegveld Ancona-B&B1: 30 min.
B&B1-B&B2: 1,5 uur
B&B2-B&B3: 1 uur
B&B3-vliegveld Ancona: 30 min.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3
9.............3..........3..........3
12...........4..........4..........4
15...........5..........5..........5

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen. Een langer of korter verblijf is vaak mogelijk, doch slechts op aanvraag.

 

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen785,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>

Meer info >>

PU170De Marken: Mare e Colline

AP07De Marken: Nonna Martina

MC166De Marken: Porto