een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De Marken: het best bewaarde geheim van Italie

Code: 26

12345
Reserveren >>

SAN COSTANZO - ASCOLI - PORTO RECANATI

Het best bewaarde geheim van Italië, zo wordt de regio de Marken ook wel genoemd. De Marken is een regio die werkelijk alles aan haar bezoekers te bieden heeft: een kustlijn met prachtige zandstranden en rotskusten, heerlijk golvende heuvels met verborgen middeleeuwse dorpjes en stadjes, natuurparken, en de machtige hellingen en bergtoppen van de Monti Sibillini, een wandel- en moutainbike paradijs, waar u in de winter zelfs skigebieden aantreft.  In vele delen van de Marken treft u daarnaast nog het authentieke, eenvoudige Italië aan waar het levensritme nog het zelfde is als dat van onze grootouders en over-grootouders.

Om deze regio goed te leren kennen verblijft u in 3 mooie B&B's, gelegen in het noorden, zuiden en midden van de regio. Elk verschillend maar met 1 ding gemeen: de hartelijkheid en vriendelijkheid van de eigenaren. U verblijft steeds op korte afstand van zee maar de accommodaties zijn zo gekozen dat u gemakkelijk de aantrekkelijkheden van het sprookjesachtige binnenland kunt bereiken. 

Uw eerste verblijf bevindt zich in het noorden van De Marken, bij San Costanzo in de golvende heuvels op korte afstand van de kust en de stranden van Fano, Marotta en Senegallia. Deze kwaliteits B&B ligt op een prachtige plek met fraaie uitzichten en is gevestigd in een heerlijk landhuis.

Uw B&B-Tour voert u daarna naar het zuiden van De Marken, met steeds de Adriatische zee op korte afstand verblijft u in een romantische Agriturismo in het betoverende landschap niet ver ten noorden van de kunststad Ascoli Piceno. Ook hier staat een ruim zwembad ter beschikking en kunt u genieten van heerlijke streekgerechten in het eigen knusse restaurantje. De familie Lilla, die hier al generaties een landbouwbedrijf runt is trots op hun streek en laat u dan ook graag met oma Martina voorop kennismaken met het echte landleven.   

Uw laatste halteplaats bevindt zich centraal in de Marken, vlakbij zee op 10 minuten van de prachtige zandstranden. Deze B&B is gevestigd in een fraai gerestaureerd landhuis met grote tuin en zitjes en bevindt zich op een rustige landelijke plek op 1,5 km van de zee en de zandstranden. Als u de poort binnen gaat bevindt u zich in een andere wereld. Signora Cristina biedt u hier een verblijf in het teken van rust.  Terwijl het vermaak van de bekende badplaats Porto Recanati vlakbij is.

De B&B-Tour DE MARKEN, het best bewaarde geheim van Italië, is een van de mooiste Tours uit ons hele aanbod. De Tour biedt u volop mogelijkheden voor ontspanning, maar tijdens de Tour zult u ook kennis maken met de veelzijdigheid van de regio, de cultuur en traditie, het overweldigend natuurschoon, en niet te vergeten de vriendelijkheid en gastvrijheid van haar inwoners.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 14,5 uur
Vliegveld Ancona-B&B1: 30 min.
B&B1-B&B2: 1,5 uur
B&B2-B&B3: 1 uur
B&B3-vliegveld Ancona: 30 min.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

9.............3..........3..........3

10...........3..........4..........3

12...........4..........4..........4

14...........5..........5..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen945,00Reserveren >>
10 overnachtingen1.049,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.415,00Reserveren >>

Meer info >>

PU260De Marken: Torre

AP07De Marken: Nonna Martina

MC166De Marken: Porto