een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Wondertour 2: Comomeer-Toscane-Umbrie-De Marken-Gardameer

Code: 15

12345
Reserveren >>

COMOMEER - TOSCANE - UMBRIË- DE MARKEN - GARDAMEER

De Wondertour is een van de de mooiste B&B-tours uit het hele programma en is dan ook erg populair. Onze accommodaties zijn allen kleinschalig en om aan alle verzoeken te kunnen voldoen hebben wij deze 2e Wondertour samengesteld. Dezelfde prachtige locaties als de Wondertour 1, maar andere accommodaties van dezelfde kwaliteit.

Als u vanuit Zwitserland komt, start u met uw eerste verblijf aan de boorden van het zeldzaam mooie Como-meer. Na hier genoten te hebben van de schoonheid van meren en bergen, vertrekt u naar het prachtige Toscane naar de Chianti streek tussen Florence en Siena. Een korte tour door de Pratomagna heuvels brengt u vervolgens naar Umbrië vlakbij haar hoofdstad Perugia. Het volgende verblijf van uw B&B-tour vindt u niet ver van de Adriatische zee in de adembenemende regio De Marken. Deze B&B droomtour wordt besloten met een verblijf aan het Gardameer.

Als u met de auto vanuit Nederland, over Zwitserland naar Italië rijdt vindt u uw eerste verblijf al direct aan het Como-meer. In deze adembenemende omgeving verblijft u in een familie B&B met een geweldig vriendelijke gastvrouw. Een plek om volledig tot rust te komen. Uw volgende ondeerkomen is tevens het volgende hoogtepunt. Een ruime kamer in een antiek herenhuis op een wijnlandgoed in de rollende Toscaanse heuvels tussen Florence en Siena biedt u onderdak. Een omgeving met heuvels, wijngaarden, cipressen en zonnebloemvelden, waar Toscane zo bekend om staat.

De volgende etappe van uw B&B-tour voert u naar het zuiden richting Umbrië. Vlakbij haar hoofdstad Perugia vindt u uw onderkomen, een agriturismo op een heuveltop met mooie vergezichten. U bent hier centraal in de regio Umbrië, zodat verkenningstochten naar alle richtingen de moeite waard zijn. Citta di Castello, Gubbio, Assisi, het Trassimeense meer en ontelbare middeleeuwse stadjes en dorpen vormen hier naast Perugia een uniek decor. De rit naar uw volgende verblijf in de regio De Marken is er een in de categorie kippenvel; het landschap en de stadjes waar u doorheen rijdt zijn van een welhaast onnatuurlijke schoonheid. De kwaliteits B&B in een landhuis in een prachtige omgeving waar u hier verblijft biedt een uitstekend uitgangspunt voor een kennismaking met alle facetten van de regio De Marken. U bent hier niet ver van Urbino, het stadsstaatje San Marino en Ancona, maar ook de prachtige Adriatische zee met badplaatsen als Senegallia, Fano en Pesaro is vlakbij.

De laatste etappe brengt u naar uw B&B aan het Gardameer. Bekend om zijn unieke vergezichten, kunt u aan de oostkant van het meer uw hart ophalen. Naast dorpjes op de flanken van de heuvels en bergen die nog een oase van rust vormen vindt u hier kunst, cultuur en schoonheid op iedere hoek. Flaneer boulevards en een toeristische infrastuctuur op hoog nivo geven u verder alle mogelijkheden. Een prachtige omgeving om deze droomtour in waardige stijl af te ronden.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 11 uur
B&B1-B&B2: 5 uur
B&B2-B&B3: 2,5 uur
B&B3-B&B4: 2,5 uur
B&B4-B&B5: 5,5 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B

10...........2.........2..........2.........2..........2

12...........2.........3..........2.........2..........3

14...........2.........3..........3.........3..........3

16...........3.........4..........3.........3..........3

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen1.049,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.415,00Reserveren >>
16 overnachtingen1.585,00Reserveren >>

Meer info >>

CO284Comomeer: Cadenabbia

SI206Landgoed Centraal Toscane

PG155Agriturismo Assisi-Perugia

PU260De Marken: Torre

VR228Gardameer: Corte