een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Wondertour 2: Como-meer-Toscane-Umbrie-De Marken-Gardameer

Code: 15

12345
Reserveren >>

De Wondertour is een van de de mooiste bed and breakfast touren uit het hele programma en dan ook erg populair. Onze accommodaties zijn allen kleinschalig en om aan alle verzoeken te kunnen voldoen hebben wij deze 2e Wondertour samengestled. Dezelfde prachtige locaties als de Wondertour 1, maar andere accommodaties van dezelfde kwaliteit.

Als u vanuit Zwitserland komt, start u gelijk met uw eerste verblijf aan de boorden van het zeldzaam mooie Como-meer. Na hier genoten te hebben van de schoonheid van meren en bergen, vertrekt u naar het prachtige Toscane, in de Chianti streek tussen Florence en Siena. Een korte tour door De Pratomagna heuvels brengt u vervolgens naar UmbriŽ vlakbij haar hoofdstad Perugia. Het volgende verblijf van uw bed and breakfast tour vindt u niet ver van de Adriatische zee in de adembenemende regio De Marken. Deze bed and breakfast droomtour wordt besloten met een verblijf aan het Garda-meer.

Als u met de auto vanuit Nederland, over Zwitserland naar ItaliŽ rijdt, vindt u uw eerste verblijf al direct aan het Como-meer. In deze adembenemende omgeving, verblijft u in een ruime familiewoning met terras, met uitzicht op het meer. Een plek om volledig tot rust te komen. Ons volgende verblijf is tevens het volgende hoogtepunt. Een ruime kamer in een antiek herenhuis op een wijnlandgoed†in de rollende Toscaanse heuvels†tussen Florence en Siena, biedt u onderdak. Een omgeving met heuvels, wijngaarden, cipressen en zonnebloemvelden, waar Toscane zo bekend om staat.

De volgende etappe van uw bed and breakfast tour voert u naar het zuiden, richting UmbriŽ. Vlakbij haar hoofdstad Perugia vindt u uw onderkomen, een agriturismo op een heuveltop met mooie vergezichten. U bent hier centraal in de regio UmbriŽ, zodat verkenningstochten alle richtingen op, de moeite waard zijn. Citta di Castello, Gubbio, Assisi, het Trassimeense meer en ontelbare middeleeuwse stadjes en dorpen vormen hier een uniek decor. De rit naar uw volgende verblijf in de regio De Marken, is er een in de categorie kippenvel; het landschap en de stadjes waar u doorheen rijdt zijn van een welhaast onnatuurlijke schoonheid. De†kwaliteits B&B†waar u hier verblijft, biedt een uitstekend uitgangspunt voor een kennismaking met alle facetten van de regio De Marken. U verblijft niet ver van Urbino, het stadsstaatje San Marino en Ancona, maar ook de prachtige Adriatische zee, met badplaatsen als Senegallia, Fano en Pesaro is vlakbij.

De laatste etappe brengt u naar uw verblijf aan het Garda-meer. Bekend om zijn unieke vergezichten, kunt u†aan de noordkant†van het meer uw hart ophalen. Naast dorpjes op de flanken van de heuvels en bergen, die nog een oase van rust vormen, vindt u hier kunst, cultuur en schoonheid op iedere hoek. Flaneer boulevards en een toeristische infrastuctuur op hoog nivo geven u verder alle mogelijkheden. Een prachtige omgeving om deze droom-tour in waardige stijl af te ronden.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B5

10...........2.........2..........2.........2..........2

12...........3.........2..........3.........2..........2

15...........3.........3..........3.........3..........3

17...........3.........3..........4.........3..........4

20...........4.........4..........4.........4..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Gebruik hiervoor 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.032,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.659,00Reserveren >>

Meer info >>

CO22Como Meer: Croce

SI206Landgoed Centraal Toscane

PG155Agriturismo Assisi-Perugia

PU170De Marken: Mare e Colline

BS184Gardameer-Borgo