een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Tour Toscane, UmbriŽ en de Marken

Code: 19

12345
Reserveren >>

TOSCANE - UMBRIË- DE MARKEN

Een beeldschone tour, waarin u kennis maakt met deze drie wondermooie regio’s in Midden-Italië. U start in het befaamde en beroemde Toscane op een mooi wijnlandgoed, waar de tijd stil gestaan lijkt te hebben. Daarna vertrekt u naar een verblijf vlakbij de hoofdstad van het iets minder bekende Umbrië; Perugia. Umbrië, met haar bijnaam 'het groene hart van Italië'  is een provincie die bekend staat om haar natuurschoon en haar prachtige middeleeuwse steden en dorpen. De weg naar uw laatste verblijf voert u door de schitterende landschappen van ’het best bewaarde geheim van Italië’, de regio de Marken. Nog weinig ontdekt door het toerisme, beleeft u hier het echte Italië aan den lijve.

De naam van de regio Toscane, heeft inmiddels een mytische klank in heel de wereld opgebouwd. De sprookjeslandschappen, de vele uitingen van kunst en cultuur op ieder hoek, het lijkt hier of het verleden in al haar schoonheid herleeft. De kroon van Toscane is natuurlijk Florence met al haar schoonheid, haar ontelbare kunstwerken en prachtige gebouwen en kerken. Een stad als een droom. In deze, zoals de Italianen zeggen ’door God bevoordeelde regio’, verblijft u bij een B&B op een groot wijnlandgoed in de prachtige Chianti-streek, centraal tussen Siena en Florence.

De weg naar uw volgende verblijf voert u door de Pratomagno heuvels en bergen naar het zuiden, richting Umbrië. Vlakbij haar hoofdstad Perugia en het unieke Assisi vindt u uw onderkomen, een B&B bij een agriturismo op een heuveltop met prachtige vergezichten. U bent hier centraal in de regio Umbrië, zodat verkenningstochten in alle richtingen de moeite waard zijn. Citta di Castello, Gubbio, het Trassimeense meer, en ontelbare middeleeuwse stadjes en dorpen vormen een uniek decor.

De rit naar uw verblijf in de regio De Marken is er een in de categorie kippenvel, de landschappen en stadjes waar u door rijdt zijn van een welhaast onnatuurlijke schoonheid. De B&B in een landhuis op een prachtige plek waar u hier verblijft, biedt een uitstekend uitgangspunt voor een kennismaking met alle facetten van de regio De Marken. U verblijft niet ver van Urbino en het stadsstaatje San Marino. Maar ook de zee, met badplaatsen als Senegallia, Fano en Pesaro is vlakbij. Een heerlijke plek om een enerverende B&B-tour te besluiten.

De afstanden in deze Tour zijn:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 14 uur
Vliegveld Pisa-B&B1: 45 min
B&B1-B&B2: 2,5 uur
B&B2-B&B3: 2 uur
B&B3-vliegveld Pisa: 4 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

9.............3..........3..........3

12...........4..........4..........4

14...........5..........4..........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

(Mocht u met meer dan 2 personen reizen klik dit dan aan op het reserveringsformulier. De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 55,- per overnachting voor een 4-persoonskamer).

Onderstaande prijzen gelden het gehele jaar behalve voor die dagen uit uw Tour die in de maand augustus vallen.                                   Wenst u deze Tour te reserveren voor een periode met dagen die in augustus vallen, dan laat het systeem u nadat u op reserveren heeft geklikt, en voordat u definitief reserveert, automatisch de aangepaste totaalprijs van uw Tour zien.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

9 overnachtingen€846,00
12 overnachtingen€1.128,00
14 overnachtingen€1.315,00

Meer info >>

SI206Landgoed Centraal Toscane

PG312UmbriŽ: Passignano

PU260De Marken: Torre