een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Rond de sprookjesmeren

Code: 3

12345
Reserveren >>

LAGO MAGGIORE - COMOMEER - ISEOMEER - GARDAMEER

Een B&B sprookjes-tour. De meest prachtige en romantische Noord-Italiaanse meren in één tour. Van Lago Maggiore en het Orta-meer, naar het Como-meer. Vervolgens het Iseo-meer en dan, om af te sluiten het grootste meer van Italië, het Garda-meer. Verblijven en touren in een betoverende omgeving van meren en bergtoppen, gecombineerd met de charme van kleine dorpjes met oude tradities, waar kunst en cultuur alom aanwezig zijn en steden als Milaan, Bergamo, Brescia en Verona toch nooit ver weg zijn.

Uw bed and breakfast tour start aan het Lago Maggiore, waar u meteen al kennis maakt met de spectaculaire mix van meren en bergen die u tijdens de rest van uw tour zal blijven vergezellen. Van uw verblijf hier, is ook het Orta-meer vlakbij.

We vervolgen onze tour richting het oosten, waar de wondermooie omgeving van het Como-meer op ons wacht. Hier vindt u echt alles, natuurschoon in overvloed, maar ook cultuur, kunst en zelfs de miljoenenstad Milaan, die zowel van het Lago Maggiore als van het Como-meer slechts op een steenworp afstand is.

De volgende etappe van onze bed and breakfast tour is misschien wat minder bekend, maar daarom niet minder mooi. Omringd door heuvels en bergtoppen treffen we iets voorbij Bergamo het Iseo-meer aan. Iets kleiner dan lago Maggiore en het Como-meer, maar van een onovertroffen schoonheid. Laat u verrassen door de charme en eenvoud van de kleine dorpjes op de flanken van de heuvels en bergen die het meer omringen. 

Om onvergetelijke vergezichten staat het sluitstuk van onze bed and breakfast tour bekend: het grootste Italiaanse binnenmeer, het Garda-meer. Een afsluiting van uw tour in het teken van rust en relax, of maakt u gebruik van de vele toeristische attracties? De omgeving van het Garda-meer heeft namelijk beiden in overvloed te bieden. Met recht een sprookjes-tour.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 12 uur
B&B1-B&B2: 2,5 uur
B&B2-B&B3: 3 uur
B&B3-B&B4: 2 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10............2...........3...........2...........3

12............3...........3...........3...........3

14............3...........4...........3...........4

16............4...........4...........4...........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

(Mocht u met meer dan 2 personen reizen klik dit dan aan op het reserveringsformulier. De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 55,- per overnachting voor een 4-persoonskamer).

Onderstaande prijzen gelden het gehele jaar behalve voor die dagen uit uw Tour die in de maand augustus vallen.                                   Wenst u deze Tour te reserveren voor een periode met dagen die in augustus vallen, dan laat het systeem u nadat u op reserveren heeft geklikt, en voordat u definitief reserveert, automatisch de aangepaste totaalprijs van uw Tour zien.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen€1.153,00
12 overnachtingen€1.386,00
14 overnachtingen€1.615,00
16 overnachtingen€1.848,00

Meer info >>

VB212Lago Maggiore: Luna

CO284Comomeer: Cadenabbia

BG266Iseomeer Zwembad

VR192Gardameer: Caprino