een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Zwerven langs de kusten

Code: 16

12345
Reserveren >>

BLOEMENRIVIËRA - CINQUE TERRE - TOSCANE - LAZIO

Van de palmen aan de Italiaans Riviëra tot de wonderen van de Cinque Terre. Van de witte stranden in Toscane tot de fraaie kust bij Tarquinia en Civitavecchia; alle variaties aan kuststroken trekken hier aan uw oog voorbij. Zandstranden en imposante rotspartijen waar de zee woest tegenaan beukt. U verblijft bij 4 kwaliteits B&B's, elk voorzien van een zwembad.

Het eerste verblijf van deze B&B-tour bevindt zich in het hart van de imposante Italiaanse Riviëra die zich uit strekt van de Franse grens tot aan Genua. Het is een smalle landstrook tussen de kust en de bergen in. Soms is de strook enkele kilometers, soms slechts enkele meters breed. De streek heeft een microklimaat, dat maakt dat de temperatuur altijd mild blijft, in de winter niet koud in de zomer niet bloedheet, eigenlijk het hele jaar door aangenaam. Hier treft men naast de fraaie stranden, dan ook palmbomen in overvloed aan. De flanken van de bergen zijn, met prachtig uitzicht op de zee, bezaaid met grote villa’s, want de rijken der aarde weten waar het goed toeven is. Uw verblijf hier staat in het teken van relaxen, zowel aan de kust als in het adembenemend mooie binnenland met zijn antieke ’borgo’s (honderden jaren oude dorpjes), gebouwd op de flanken en toppen van de Ligurische heuvels.

De fraaie kustweg, die al door de Romeinen werd aangelegd onder de naam Aurelia, voert u naar uw tweede bestemming, niet ver van de golf van La Spezia, waar het bezoek aan de Cinque Terre een verplicht nummer is. Hoe deze dorpjes op de rotsen in zee zijn gebouwd, is een waar mirakel.

Bij uw volgende verblijf heeft u naast de charme van het sprookjesachtige Toscaanse binnenland, ook de kust bij de hand. Het blijft iets speciaals om in een regio als Toscane te verblijven te midden van haar fraaie golvende heuvels, en toch dicht bij de kust te zijn.

De laatste etappe van deze B&B-tour voert ons naar de streek bij Cerveteri gelegen vlakbij de kust, in de regio Lazio. Hier bevindt u zich in het oude rijk van de Etrusken. Het geheimzinige volk drukte 2500 jaar geleden haar stempel zodanig op deze regio, dat dit tot op de dag van vandaag te zien is. De zee is vlakbij en als u wenst brengt de trein u vanaf hier in 35 minuten naar de Sint Pieter in Rome.

Een geweldige B&B-tour in het teken van de kust waar de stranden maar ook de eeuwenoude tradities van het binnenland, nooit ver weg zijn.

U kunt de accommodaties ook in omgekeerde of in een gewijzigde volgorde bezoeken.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)- B&B1: 13 uur
B&B1-B&B2: 2,5 uur
B&B2-B&B3: 2,5 uur
B&B3-B&B4: 2 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........3..........2.........2.........3

12...........3..........3.........3.........3

14...........4..........3.........3.........4

16...........4..........4.........4.........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Let op: in de maand augustus zijn alle Tours 10% duurder dan de prijzen die onderstaand vermeld staan.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen1.049,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.415,00Reserveren >>
16 overnachtingen1.585,00Reserveren >>

Meer info >>

SV141Bloemenriviera: Ferra

SP229Cinque Terre - Vara

GR98Toscane: Maremma

RO102Lazio: Kust