een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Toscane: Cultuur en strand

Code: 22

12345
Reserveren >>

CINQUE TERRE - LUCCA plateland - LIVORNO kust - MAREMMA

Een schitterende B&B-tour waarin u altijd dicht bij de gevarieerde kustlijn van Toscane verblijft. Haar beroemde badplaatsen, stranden en bijzondere baaitjes zijn altijd goed te bereiken. De locaties zijn echter ook zo gekozen dat de fameuze middeleeuwse steden en stadjes met hun kunst en cultuur, immer binnen handbereik zijn terwijl de prachtige Toscaanse landschappen nooit veraf zijn.

We beginnen onze B&B-tour in het uiterste noorden net buiten de regio Toscane vlakbij de Golf van La Spezia. U verblijft hier in een 18de eeuwse villa in de heuvels. Van hieruit zijn de unieke dorpjes van de Cinque Terre niet ver. De havenstad la Spezia en de marmergroeven van Carrara zijn andere hoogtepunten.

We vervolgen onze tour richting het zuiden en treffen ons volgende verblijf niet ver van het geweldige middeleeuwse stadje Lucca aan. Een gerenoveerd landhuis dient ons hier tot onderkomen. Geschiedenis en cultuur omringd ons in Lucca waar we ook zijn, terwijl ook de kust goed bereikbaar is.

Zuidelijk van Livorno op loopafstand van de zee bevindt zich uw volgende onderkomen. De B&B van Bruna en Marco ligt in de groene wijk van een dorpje met op loopafstand (met enige stijging) alle voorzieningen zoals restaurants, terrasjes, bars en winkels en het (rotsige) strand..

Langzaam dalen we langs de kustlijn af verder naar het zuiden om tenslotte niet ver van Grosseto ons laatste verblijf te vinden. De fraai verbouwde antieke douanegebouwen van eigenaar Patrick en zijn vrouw Cristiania dienen als ons onderkomen. De kust is niet ver maar ook het heerlijke zwembad staat klaar ter verkoeling. De woorden Relaxen en Rust worden hier met hoofdletters geschreven. Een perfecte manier om een onvergetelijke tour te besluiten.  

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 14 uur
vliegveld Pisa-B&B1: 1 uur
B&B1-B&B2: 1,5 uur
B&B2-B&B3: 1 uur
B&B3-B&B4: 2 uur
B&B4-vliegveld Pisa: 2 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........3..........2..........2.........3

12...........3..........3..........3.........3

14...........4..........3..........3.........4  

16...........4..........4..........4.........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

(Mocht u met meer dan 2 personen reizen klik dit dan aan op het reserveringsformulier. De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 55,- per overnachting voor een 4-persoonskamer).

Onderstaande prijzen gelden het gehele jaar behalve voor die dagen uit uw Tour die in de maand augustus vallen.                                   Wenst u deze Tour te reserveren voor een periode met dagen die in augustus vallen, dan laat het systeem u nadat u op reserveren heeft geklikt, en voordat u definitief reserveert, automatisch de aangepaste totaalprijs van uw Tour zien.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen€942,00
12 overnachtingen€1.131,00
14 overnachtingen€1.319,00
16 overnachtingen€1.508,00

Meer info >>

SP23Cinque Terre - La Spezia

LU117Toscane: Lucca Platteland

LI81Toscane: Kust onder Livorno

GR98Toscane: Maremma