een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Toscane en Umbrie, het Italiaanse droomteam

Code: 18

12345
Reserveren >>

TOSCANE - UMBRIË

Deze B&B-Tour door Toscane en Umbrië laat u genieten van het mooiste wat deze 2 bijzondere regio’s gelegen in het hart van Italië u te bieden hebben.

De naam van de regio Toscane heeft inmiddels een mytische klank in de hele wereld. De sprookjeslandschappen, de vele uitingen van kunst en cultuur op iedere hoek, het lijkt hier of het verleden in al haar pracht herleeft. U start deze B&B-tour met een verblijf bij een B&B aan de rand van een dorpje omringd door wijngaarden, niet ver van zowel Lucca als Pisa. 

Na een tocht door het prachtige landschap, komt u aan op uw tweede plaats van bestemming, in het hart van Toscane in de beroemde Chianti-streek. Hier verblijft u op een sfeervol wijnlandgoed met heerlijk zwembad omringd door de golvende Toscaanse heuvels. Van hieruit zijn het torenstadje San Gimignano en ook Siena gemakkelijk te bezoeken.

Voor ons derde verblijf gaan we over de grens met de regio Umbrië. Lange tijd bekeken als het stiefzusje van Toscane, maar inmiddels ontdekt als een heerlijke regio met een decor van ontelbare middeleeuwse dorpjes en stadjes op heuveltoppen. Ons verblijf bevindt zich in de heuvels niet ver van Amelia in een stijlvol verbouwde boerderij met heerlijk zwembad.

Onze B&B-tour besluiten we tenslotte op een romantische plek in de heuvels bij Passignano dichtbij het meer van Trasimeno. De fraai gerestaureerde antieke gebouwen van de B&B liggen op 300 meter hoogte op een eigen landgoed van 6000 m2 omgeven door duizenden olijfbomen.

Een B&B-tour die u op een heel speciale wijze kennis laat maken met deze twee wonderlijke regio’s. De prachtige natuur, de mythische sfeer en kunst en cultuur begeleiden u hier overal. Naast rust en stilte op de plekken waar u verblijft zijn steden en dorpjes als Lucca, Florence, Siena, san Gimignano, Volterra, Orvieto, Chiusi, Perugia en Assisi altijd vlakbij.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 14 uur
B&B1-B&B2: 1,5 uur
B&B2-B&B3: 2 uur
B&B3-B&B4: 2 uur.

De overnachtingen in deze tour zijn als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10............3.........2.........3..........2

12............3.........3.........3..........3

14............4.........3.........4..........3

16............4.........4.........4..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen1.049,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.235,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.415,00Reserveren >>
16 overnachtingen1.585,00Reserveren >>

Meer info >>

LU117Toscane: Lucca Platteland

SI206Landgoed Centraal Toscane

TR252Umbria: Zuid Amelia

PG312UmbriŽ: Passignano