een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De ronde van Noord-ItaliŽ

Code: 4

12345
Reserveren >>

COMOMEER - MONFERRATO - PIËMONTE - VENETIË- ISEOMEER

Van de sprookjessfeer rond het Como-meer tot de heuvels van het binnenland, naar het unieke en mytische Venetië, om vervolgens af te sluiten in de oogverblindende omgeving van het Iseo-meer. Een bed and breakfast tour om nooit te vergeten.

U start aan het Como-meer, waar de natuur zo in perfect harmonie is met het door de mens geschapene, dat het tesamen een van de mooiste plekken van Italië oplevert.  Uw volgende verblijf bevindt zich in een prachtig gerestaureerde boerderij in een van de mooiste streken van Noord-Italië, de Monferrato.

Tijdens uw rit naar de volgende etappeplaats van uw B&B-Tour kunt u genieten van mooie uitzichten tot u bij uw verblijf aankomt in een prachtig gebied (Piëmonte), vol romantische heuvels. Een wandelgebied met schitterende middeleeuwse burchten en dorpen als hoogtepunten.

Uw weg voert u daarna verder, om net ten zuiden van Padua, door de unieke Euganeaanse heuvels te komen, ze vormen een natuurlijk contrast met het Venetiaanse platte landschap dat u ten slotte naar uw volgende bestemming voert: Venetië. De charme, geschiedenis en pracht van Venetië, blijven bekoren, bij het eerste maar ook bij ieder volgend bezoek.

Uw laatste rit voert u naar een van de mooiste meren van Noord-Italië, het Iseo meer. Nog niet overbevolkt met toeristen , combineert het relatieve rust met een oogverblindende omgeving.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 12 uur
B&B1-B&B2: 2,5 uur
B&B2-B&B3: 2,5 uur
B&B3-B&B4: 4 uur
B&B4-B&B5: 3 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B5

10...........2.........2..........2..........2.........2

12...........3.........2..........2..........2.........3

15...........3.........3..........3..........3.........3

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

(Mocht u met meer dan 2 personen reizen klik dit dan aan op het reserveringsformulier. De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 55,- per overnachting voor een 4-persoonskamer).

Onderstaande prijzen gelden het gehele jaar behalve voor die dagen uit uw Tour die in de maand augustus vallen.                                   Wenst u deze Tour te reserveren voor een periode met dagen die in augustus vallen, dan laat het systeem u nadat u op reserveren heeft geklikt, en voordat u definitief reserveert, automatisch de aangepaste totaalprijs van uw Tour zien.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen€1.034,00
12 overnachtingen€1.262,00
15 overnachtingen€1.551,00

Meer info >>

CO284Comomeer: Cadenabbia

AT196Piemonte: Monferrato

AL33Piemonte: Agriturismo

VE300Venetie: Marcello

BG266Iseomeer Zwembad