een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De wondertour: Lago Maggiore-Toscane-UmbriŽ-De Marken-Gardameer

Code: 9

12345
Reserveren >>

LAGO MAGGIORE - TOSCANE - UMBRIË - DE MARKEN - GARDAMEER

Een van de de mooiste B&B-tours uit het hele programma. Als u vanuit Zwitserland komt, start u met uw eerste verblijf aan de boorden van het zeldzaam mooie Lago Maggiore. Na hier genoten te hebben van de schoonheid van het meer en de bergen, vertrekt u naar het prachtige Toscane, niet ver van Florence. Een korte tour door De Pratomagna heuvels brengt u vervolgens naar Umbrië vlakbij haar hoofdstad Perugia. Het volgende verblijf van uw B&B-tour vindt u niet ver van de Adriatische zee in de adembenemende regio De Marken. Deze B&B droomtour wordt afgesloten met een verblijf bij het Gardameer.

Als u met de auto vanuit Nederland door Zwitserland naar Italië rijdt, vindt u uw eerste verblijf aan het Lago Maggiore. In deze adembenemende omgeving, verblijft u in een B&B met de uitstraling van een familiehotel oploopafstand van het meer. Ons volgende verblijf is tevens het volgende hoogtepunt. Een ruime kamer op een wijnlandgoed met heerlijk zwembad in Toscane tussen Siena en Florence. 

De volgende etappe van uw B&B-tour voert u door de Pratomagno heuvels en bergen naar het zuiden, richting Umbrië. Vlakbij haar hoofdstad  Perugia vindt u uw onderkomen, een agriturismo op een heuveltop met mooie vergezichten. U bent hier centraal in de regio Umbrië, zodat verkenningstochten naar alle richtingen de moeite waard zijn. Citta di Castello, Gubbio, Assisi, het Trassimeense meer en ontelbare middeleeuwse stadjes en dorpen vormen hier naast de hoofdstad Perugia een uniek decor.

De rit naar uw volgende verblijf in de regio De Marken is er een in de categorie kippenvel; het landschap en de stadjes waar u doorheen rijdt zijn van een welhaast onnatuurlijke schoonheid. De B&B in een fraai landhuis waar u hier verblijft, biedt een uitstekend uitgangspunt voor een kennismaking met alle facetten van de regio De Marken. U verblijft niet ver van Urbino, het stadsstaatje San Marino en Ancona, maar ook de prachtige Adriatische zee met badplaatsen als Senegallia, Fano en Pesaro is vlakbij.

De laatste etappe brengt u naar uw verblijf aan het Gardameer. Bekend om zijn unieke vergezichten, kunt u in de omgeving van het meer uw hart ophalen. Naast dorpjes op de flanken van de heuvels en bergen, die nog een oase van rust vormen, vindt u hier kunst, cultuur en schoonheid op iedere hoek. Flaneer boulevards en een toeristische infrastuctuur op hoog nivo geven u verder alle mogelijkheden. Een prachtige omgeving om deze Wonder-tour in waardige stijl af te ronden.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 11 uur
B&B1-B&B2: 5 uur
B&B2-B&B3: 3 uur
B&B3-B&B4: 2,5 uur
B&B4-B&B5: 4 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B5

10...........2.........2..........2.........2..........2

12...........2.........3..........2.........2..........3

14...........2.........3..........3.........3..........3

16...........3.........4..........3.........3..........3

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Let op: in de maand augustus zijn alle Tours 10% duurder dan de prijzen die onderstaand vermeld staan.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.
Mocht u met meer dan 2 personen reizen, geef dit dan aan op het formulier bij opmerking.
De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 50,- per overnachting voor een 4-persoonskamer.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen1.059,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.249,00Reserveren >>
14 overnachtingen1.439,00Reserveren >>
16 overnachtingen1.625,00Reserveren >>

Meer info >>

VB212Lago Maggiore: Luna

SI206Landgoed Centraal Toscane

PG312UmbriŽ: Passignano

PU260De Marken: Torre

VR192Gardameer: Caprino