een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De wondertour Como-Toscane-UmbriŽ-De Marken-Garda

Code: 9

12345
Reserveren >>

COMOMEER - TOSCANE - UMBRIË- DE MARKEN - GARDAMEER

Een van de de mooiste B&B-tours uit het hele programma. Als u vanuit Zwitserland komt, start u met uw eerste verblijf aan de boorden van het zeldzaam mooie Como-meer. Na hier genoten te hebben van de schoonheid van meren en bergen, vertrekt u naar het prachtige Toscane, niet ver van Florence. Een korte tour door De Pratomagna heuvels brengt u vervolgens naar Umbrië vlakbij haar hoofdstad Perugia. Het volgende verblijf van uw B&B-tour vindt u niet ver van de Adriatische zee in de adembenemende regio De Marken. Deze B&B droomtour wordt afgesloten met een verblijf aan het Gardameer.

Als u met de auto vanuit Nederland door Zwitserland naar Italië rijdt, vindt u uw eerste verblijf aan het Comomeer. In deze adembenemende omgeving, verblijft u in een ruime familiewoning met prachtig uitizicht op het meer. Een plek om volledig tot rust te komen.Ons volgende verblijf is tevens het volgende hoogtepunt. Een ruime kamer in een antiek landhuis met heerlijk zwembad in Toscane tussen Lucca en Florence. 

De volgende etappe van uw B&B-tour voert u door de Pratomagno heuvels en bergen naar het zuiden, richting Umbrië. Vlakbij haar hoofdstad  Perugia vindt u uw onderkomen, een agriturismo op een heuveltop met mooie vergezichten. U bent hier centraal in de regio Umbrië, zodat verkenningstochten naar alle richtingen de moeite waard zijn. Citta di Castello, Gubbio, Assisi, het Trassimeense meer en ontelbare middeleeuwse stadjes en dorpen vormen hier naast de hoofdstad Perugia een uniek decor.

De rit naar uw volgende verblijf in de regio De Marken is er een in de categorie kippenvel; het landschap en de stadjes waar u doorheen rijdt zijn van een welhaast onnatuurlijke schoonheid. De agriturismo met B&B-service waar u hier verblijft, biedt een uitstekend uitgangspunt voor een kennismaking met alle facetten van de regio De Marken. U verblijft niet ver van Urbino, het stadsstaatje San Marino en Ancona, maar ook de prachtige Adriatische zee met badplaatsen als Senegallia, Fano en Pesaro is vlakbij.

De laatste etappe brengt u naar uw verblijf aan het Gardameer. Bekend om zijn unieke vergezichten, kunt u in de omgeving van het meer uw hart ophalen. Naast dorpjes op de flanken van de heuvels en bergen, die nog een oase van rust vormen, vindt u hier kunst, cultuur en schoonheid op iedere hoek. Flaneer boulevards en een toeristische infrastuctuur op hoog nivo geven u verder alle mogelijkheden. Een prachtige omgeving om deze wonder-tour in waardige stijl af te ronden.

De afstanden in deze Tour:
Nederland (Utrecht)-B&B1: 11 uur
B&B1-B&B2: 5 uur
B&B2-B&B3: 3 uur
B&B3-B&B4: 2,5 uur
B&B4-B&B5: 4 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B5

10...........2.........2..........2.........2..........2

15...........3.........3..........3.........3..........3

17...........3.........3..........4.........3..........4

20...........4.........4..........4.........4..........4

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Gebruik hiervoor 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.659,00Reserveren >>

Meer info >>

CO259Comomeer: Lario

PT224Toscane: Villa Cristiano

PG155Agriturismo Assisi-Perugia

PU170De Marken: Mare e Colline

BS183Gardameer: Collina