een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Kennismaken met ItaliŽ (5 B&B's)

Code: 2

12345
Reserveren >>

Lago Maggiore-Cinque Terre-Toscane-De Marken-Venetië.

Een heerlijke B&B Tour waarin u kennis maakt met enkele van de mooiste streken en plaatsen die Italië te bieden heeft. De perfecte Tour voor een eerste kennismaking met het mooiste land ter wereld. Lago Maggiore-Cinque Terre-Toscane-deMarken-Venetië.

De Tour start in het noorden, bij een van de mooiste meren van het land, het Lago Maggiore. U verblijft hier bij een B&B met de sfeer van een klein familiehotel op 50 meter van de oever van het meer. Vanaf het balkon van uw kamer heeft u een werkelijk fenomenaal uitzicht. De omgeving is van een onwerkelijke schoonheid. De bergtoppen van de Alpen, de eilandjes in het meer en de aantrekkelijkheid van de omliggende stadjes zorgen er voor dat u direct met een heerlijk 'Italiaans gevoel' aan uw  Tour begint.

Bij uw volgende onderkomen verblijft u in een B&B in een landhuis niet ver van een van de wereldwonderen die Italië u te bieden heeft, de bijna in de zee gebouwde dorpjes van de Cinque Terre. Een schilderachtige, rotsige kuststrook van 15 km die zich uitstrekt tussen Levanto en La Spezia aan de Riviera di Levante. De naam verwijst naar 5 dorpjes die zich op een spectaculaire manier als het ware vastklampen aan de steile, hoge kliffen.

Een verblijf in Toscane mag natuurlijk niet ontbreken bij een kennismaking met Italië, De bevolking van Toscane zegt al honderden jaren dat men beschikt over het beste van alle zaken. De mooiste architektuur, de grootste kunstcollecties ter wereld, het mooiste landschap ondergedompeld in de prachtigste kleuren, typische verse landbouwproducten van de hoogste kwaliteit en de beste wijnen die er wijd en zijd te vinden zijn. U verblijft hier bij een B&B op een wijnlandgoed vanwaar steden als Siena en Florence in korte tijd bereikbaar zijn.

Een agriturismo in een landhuis met prachtige uitzichten rondom, in de rollende heuvels van het noorden van De Marken, niet ver van de stranden is uw volgende onderkomen. De Marken, niet zo bekend maar de regio heeft werkelijk alles. Kunststeden als Urbino en Urbania, de stranden bij Fano en Pesaro, talloze middeleeuwse dorpjes op heuveltoppen en de tot 2.000 meter hoge bergtoppen van de Monti Sibilini. De Marken, het best bewaarde geheim van Italië.

Als afsluiting van de kennismakings Tour mag een bezoek aan La Serenissima oftewel Venetië, niet ontbreken. Een van de meest romantische steden van Europa of misschien wel van de wereld. Ruim honderdvijftig kanalen doorkruisen de stad en honderden bruggen zorgen er voor dat u de stad goed kunt verkennen. Venetië is een groot openluchtmuseum met Piazza San Marco en het Dogenpaleis als hoogtepunten. Zorg er voor dat u geen tochtje met de Vaporetti (waterbussen) mist. Een heerlijke manier om Venetië vanaf het water te beleven. U verblijft op korte afstand van de stad bij een Agriturismo met B&B-service en fraai zwembad.

De Kennis maken met Italië Tour, voert u door prachtige streken en is afwisselend, terwijl u verblijft bij kwaliteits B&B's met prima kamers met privé badkamers en eigenaren die met plezier voor u klaar staan!. Ciao Italia!!

Afstanden:
Nederland (Utrecht) naar B&B1: circa 12 uur.
B&B1 naar B&B2: circa 3 uur
B&B2 naar B&B3: circa 2 uur
B&B3 naar B&B4: circa 3,5 uur
B&B4 naar B&B5: circa 4 uur.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10............2...........2...........2...........2..........2

15............3...........3...........3...........3..........3

20............4...........4...........4...........4..........4

25............5...........5...........5...........5..........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hier.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen.

(Mocht u met meer dan 2 personen reizen klik dit dan aan op het reserveringsformulier. De extra kosten bedragen Euro 30,- per overnachting voor een 3-persoonskamer, Euro 55,- per overnachting voor een 4-persoonskamer).

Onderstaande prijzen gelden het gehele jaar behalve voor die dagen uit uw Tour die in de maand augustus vallen.                                   Wenst u deze Tour te reserveren voor een periode met dagen die in augustus vallen, dan laat het systeem u nadat u op reserveren heeft geklikt, en voordat u definitief reserveert, automatisch de aangepaste totaalprijs van uw Tour zien.

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen€1.040,00
15 overnachtingen€1.560,00
20 overnachtingen€2.080,00
25 overnachtingen€2.600,00

Meer info >>

VB212Lago Maggiore: Luna

SP229Cinque Terre - Vara

SI206Landgoed Centraal Toscane

PU260De Marken: Torre

VE300Venetie: Marcello